Tietosuoja


Verkkosivumme ottaa henkilötietoja, paljastamatta tietoja kenellekkään. Eli kun tilaat verkkokaupastamme tai otat yhteyttä palveluntarjoaan eli meihin.  Tarvitsemme välttämättömiä henkilötietoja, jotta voimme asioida kanssanne. Sivuston käytön aikana yrityksen palvelimille voi tallentua tietoa turvallisuus syistä.

Näitä tietoja voivat esimerkiksi olla Internet-palveluntarjoajan nimi tai sen sivuston nimi, jolta on siirrytty tuotteemme sivustolle. Näiden tietojen perusteella voi olla mahdollista selvittää käyttäjän henkilöllisyys, mutta tietoja emme käytä siihen tarkoitukseen. Käytämme tietoja ajoittain tilastollisiin tarkoituksiin, mutta sivuston käyttäjien henkilöllisyydet pidämme kuitenkin aina salassa. Kun henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille tilattujen tuotteiden tai palveluiden toimittamista tai muita käyttäjän hyväksymiä tarkoituksia varten, tietosuojasäännösten noudattaminen varmistetaan tarvittavilla teknisillä ja organisatorisilla toimilla.

Otamme asiakkaalta vain henkilötietoja joita oikeasti tarvitsemme: rekisteröitymisen yhteydessä, lomakkeiden yhteydessä, kirjoittaessaan sähköpostiaviestejä, tilatessaan tuotteita tai lähettäessään meille kyselyitä esim. tuotteistamme tai tilauksesta.

Tietokannan sisältöineen pidämme yrityksemme sisällä, ja siihen on pääsy vain valtuutetuilla henkilöillä tai meille työskentelevillä palveluntarjoajilla. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön missään muodossa, ellemme ole saaneet siihen käyttäjän lupaa tai ellei se ole lainsäädännön mukaan välttämätöntä.

Kaikki käyttäjän ilmoittamat henkilötiedot pysyvät Nadia Ammourin ja Amin Asikaisen hallinnassa ja vastuulla.

Sivuston käyttäjällä on oikeus tarkistaa ja korjata järjestelmään tallennettuja henkilötietojaan, jos hän epäilee niiden olevan vanhentuneita tai vääriä. Tämä onnistuu lähettämällä kirjallinen pyyntö Yhteystiedot-osiossa mainittuun osoitteeseen.

Sivuston käyttäjällä on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamansa lupa henkilötietojen käyttöön. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostiviesti Yhteystiedot-osiossa mainittuun osoitteeseen.

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kuin niitä tarvitaan tilatun tai hyväksytyn palvelun toimittamiseen, ja pidempään vain lainsäädännön niin vaatiessa.

Tietosuojakäytänteemme on päivitetty:

18.11.2018
Kirkkonummella