Sopimusehdot


Sopimusehdot ohjelmapaketteihin.

Infoa tilauksista sekä valmennuksista:

Tilattuasi tuotteen saat samantien mahdollisuuden ladata tuotteen 24h kuluessa. Tilauksen peruutus ei ole mahdollista.

Räätälöidyt paketit (treeni- ja ravinto, reseptivihko sekä yhdistelmä paketti)

  • Tilattuasi räätälöidyn (henkilökohtaisen ohjelman) sinulle tehdään alkuun alkukartoitus, jossa kerätään tietoja ohjelman laatimista varten.

  • Valmennettavan velvollisuus on kertoa mahdollisimman tarkasti tietoja itsestään, että voidaan laatia juuri hänelle sopivat ohjelmat. Räätälöityjen ohjelmien tekemisessä voi mennä useampi päivä, sillä ne tehdään henkilökohtaisesti. Eli toivon, ettei asian tiimoilta hoputeta. Kun kirjoitat sähköpostia niin käytä aina samaa viestiä pohjana, sillä sähköposteja todella paljon päivän aikana niin ei mene hukkaan edelliset keskustelumme. Viikottainen raportointikin samaan viestiketjuun.

Koskee räätälöityjäohjelmapaketteja sekä valmiita ohjelmapaketteja:

  • Valmiit ohjelmapaketit ovat valmiiksi tehtyjä, ne eivät henkilön omilla tiedoilla tehtyjä ohjelmia. Räätälöidyt ohjelmapaketit ovat henkilöntiedoilla tehty ohjelmakokonaisuus.

  • Valmennettava on sitoutunut noudattamaan ohjelmia parhaansa mukaan ja kuuntelemaan oman valmentajansa neuvoja.

  • Materiaaleja ei saa kopioida tai lähettää eteenpäin. Jos tiedämme, että näin on käynyt niin tulee siitä sanktio.

  • Valmennettava voi halutessaan antaa muutoskertomuksen ja muutoskuvat valmentajalle. Kuitenkin vakuuttaen, että ne ovat hänen omiaan. Muiden kuvia ei saa käyttää, jos näin on käynyt siitä voidaan antaa sanktio ja valmennussuhde loppuu saman tien.

Yst;
Nadia Ammouri, valmentajasi