Hypoxi matkani

nadia.jpeg
image3.png

Olen 1,5 vuotta sitten kokeillut hypoxi-menetelmää ensimmäisen kerran. Elixir tv:n kautta sitouduin 12 yhdistelmä hoitokertaan ja noudatin ohjeita aika hyvin. Silloin olin skeptisempi, että voiko tämmöinen todellakin tehota ja saada kiinteytymistä aikaiseksi.  Jo muutaman hoitokerran jälkeen huomasin selviä eroja. Anttonin ollessa kuuden kuukauden ikäinen, raskauden jälkeisiä kiloja oli vyötäröllä. Sain hyviä tuloksia aikaiseksi monella osa-alueella. Pudotin painoa ja kiinteydyin, mutta ennenkaikkea sain aineenvaihdunnan liikkeelle aivan uudella tavalla.

Tähän päivään. Nyt olen treenannut tosi säännöllisesti ja otin myös itselleni kovia tavoitteita. Tiesin myös treenien kovetessa, että palautumisen merkitys korostuisi. Miten palaudun, se määrittelee aika pitkälti sen miten kehityn ja saavutan omat henkilökohtaiset tavoitteeni treenien suhteen. Joten päätin aloittaa hypoxin uudestaan. Soitin Matinkylän hypoxiin, koska se on minulle entuudestaan tuttu ja sieltä muistot olivat todella hyvät. Ammattitaistoista ja hyvää asiakaspalvelua kerrakseen!  Sallan (omistajan) kanssa sovimme ajan ja aloitin yhditelmähoidot konsultaation jälkeen.  

Hypoxissa tärkeintä on säännöllisyys - 3 kertaa viikossa käyn yhdistelmä hoidossa. 

Alkuun pukeudun  löysiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan. Saan ylleni ”astronautti puvun”, asetun makuu asentoon. Erikoispuku, jossa on 400 ilmakuplaa, jotka aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaan ja täten poistattavat kropasta kuona-aineita sekä nestettä. Kokemus on todella miellyttävä. Kun erikoisvalmisteinen puku ja laite hoitavat homman kotiin, ehdin ottamaan 20 minuutin nokkaunet!

Sen jälkeen herään, otetaan puku pois ja saan ympärilleni ”salsahameen”. Menen toiseen laitteeseen, jossa alipaine ja ylipaine tekevät työn. Pyöräilen matalalla sykkeellä kuvun sisällä, luen naistenlehtiä ja päivän uutiset samaan aikaan. Alipaine - eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin sekä parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas auttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Laitteita on kahta mallia, josta saa valita pysty pyöräilyn tai makuuasennossa pyöräilyn. Pyöräily on vaivatonta ja helppoa. Pyöräilyn jälkeen on kyllä hikinen mutta todella kevyt olo. Sellainen olo, että voisi lähteä vaikka saman tien lähteä juoksemaan juoksulenkkiä täysissä voimissa! Eli se ei todellakaan väsytä vaan piristää kummasti!

Koko homma toimii kun vain sitoutuu hoitoihin ja kuuntelee neuvoja. Olen huomannut, että 6. hoitokerran jälkeen hikoilen enemmän, en koe turvotusta, olen saanut kiinteydyttyä haluamistani kohdista ja palautuminen on mieletöntä! Jokaisesta treenistä palaudun 3 kertaa nopeammin mitä ennen ja pystyn treenaamaan intensiivisemmin kovempia jaksoja peräjälkeen. Huomaan kuinka saan ravinnon imeytymään paremmin ja energiaa on kovista treeneistä vaikka muille jakaa. Hypoxi päivänä kun ei saa kovaa treenata, olen ottanut kevyttä treeniä vain ja se on tehnyt kropalle yllättävän hyvää!

Suosittelen lämpimästi hypoxi hoitoa kaikille! Ikää, sukupuolta tai kokoon katsomatta! Se sopii niin rasvan polttoon, kiinteytymiseen, kohdennettuun rasvanpoltton, aineenvaihdunnan parantamiseen ja palautumisen parantamiseen valtavan hyvin! 

Ota yhteyttä paikkakuntasi HYPOXI studioihin ja varaa aikasi konsultaatioon! 

Nyt saat koodilla NADIA -50€. EDUN, joka kannattaa hyödyntää!
Tarjous kaikista 12/18 kerran paketeista - ei voi yhdistää muihin etuihin.

TARJOUS ON VOIMASSA 31.8 SAAKKA (tarkista onko tarjous paikkakuntasi studiolla voimassa). 

Nyt kesäksi upeaan kuntoon :)

- Nadia Ammouri

Nadia Ammouri