Nadia & Amin
Cart 0

Asikaiset

perhe.jpg

Amin Asikainen

 

Amin on eloisa, iloinen, kaikki huomioon ottava, periksiantamaton ja perhekeskeinen mies. Hän aloitti nyrkkeilyn 12-vuotiaana ja siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2001. Tätä ennen Amin harrasti jalkapalloa, taekwondoa ja karatea alle kymmenvuotiaana.

Lempinimensä Idi hän on saanut entisen Ugandan diktaattorin Idi Aminin mukaan.

Amin Asikainen – suomalainen nyrkkeilijä ja ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari. Ammattilaisena hän otteli 32 ottelua ja voitti niistä 28. Voitoista 19 tuli tyrmäyksellä. Asikainen lopetti uransa maaliskuussa 2011

Amin on viihteen ja valmennuksen monitoimimies. Hän on haluttu vieras yritys- ja promootiotapahtumiin sekä yksityisiin juhliin kuten polttareihin.

Aminin voi tilata valmentajaksi leireille tai vapaamuotoisiin kuntoiluryhmiin. Hän toimii myös nyrkkeilyn kommentaattorina.

Amin taistelee myös koulukiusaamisen ehkäisemiseksi. Amin ja Mikko Kartano kiertävät yhdessä kouluja järjestämällä Kiusaamisesta KIPU -ohjelmallisia oppitunteja kiusaamisesta ja koulukiusattuna olemisesta.

Amin on ollut mukana Tanssii Tähtien kanssa sarjassa, Gladiaattorit sarjassa nimellä ”Kivinyrkki”. Elixirin vakiokasvo. Nyt tulevana vuonna hän on mukana muutamassa tv-projektissa.

 
 

Nadia Ammouri

Nadia on energinen, elämänjanoinen, auttavainen, perhekeskeinen ja sisukas lapin tyttö Ylitorniolta. Hän aloitti harrastamisen erilaisten urheilu ja kädentaitojen lajeissa jo nuorena. Harrastuksiin kuului sähly, kaukalopallo, ratsastus, voimistelu, piano, kädentaidot sekä laskettelu. Myöhemmin päälajeiksi tuli salibandy naisten 3 divarissa ja ratsastusta harrastelijasta aivan alan ammattilaiseksi. Hän on kisannut kouluhevosellaan kansallisia vaativan B:n ja A:n luokkia.

Tällä hetkellä Nadia valmentautuu ratsastuksessa säännöllisesti Jasmin Sikströmin silmän alla, nyt inter tason kouluhevosella. Hän haluaa tatsin pysyvän ja jossain vaiheessa elämäänsä kunnolla kilpailemaan omalla hevosella.

Nadia on kouluttautunut paljon ja hankkinut itselleen useita ammatteja - mm. ratsastuksenohjaaja sekä lastenohjaaja (3v kouluja, 120op). Hän on kouluttautui Spartan Academyssä Personal Traineriksi keväällä 2018. Viimeisimpänä koulutuksena on Voimavalmentaja Spartan Academystä ja tarkoitus hänellä on kehittää itseä jatkuvasti.

one hour workout is 4% Of Your Day > NO EXCUSES.

- Nadia

Hän teki itse elämäntapamuutoksen - opetteli kantapään kautta syömään terveellisesti ja puhtaasi sekä liikkumaan säännöllisesti. Ja tästä inspiroituneena halusi ruveta auttaa muita.

Siitä ajatus lähti, kun sain pudotettua painoa 14kg synnytyksen jälkeen. Halusin saada elämäni kuntoon. Löytää energiaa päiviin pyörittää uusioperhe arkea ja löytää oma hyvinvointi. Olla pirteä, iloinen ja energinen oma itseni. Siitä se ajatus lähti oman kokemuksen myötä. Auttaa muita samassa tilanteessa olevia!

Hän toimii myös Elixirin työtehtävissä ja hänet muistetaan vuonna 2015 Paratiisihotellin ajoilta.

Nadia taistelee myös koulukiusaamisen ehkäisemiseksi.
Kiusaamisesta KIPU- ohjelman taustavaikuttaja.

 

 Meidän perhe

perhe2.jpg